Private Proxies Not Working

edited November 2012 in Need Help
I loaded up 10 private proxies in this format host:port:username:password and then checked them but it says they are all not working. I did this from clickboard and from file. I know 100% they are working and I know they are in the right format. It used to work but now its not. Please help me out with this. Thanks
Tagged:

Comments

  • SvenSven www.GSA-Online.de
    the proxies you sent me in pm work fine on my end. Might be blocked on your PC by firewall/anti virus or simply you used wrong test stings/urls.
  • s4nt0ss4nt0s Houston, Texas
    I also tested the proxies you sent me via PM and they're working for me too.
  • Hi.. I am facing the same problem.. 

    bought the private proxies from proxy hub, am using captcha sniper x as well.

    I am not in technical aspects so please help me figure this out..

    some info that may be useful

    -the proxies indicate that it uses port 80, which is also used by captcha sniper. Is this ok?
    -also I am from malaysia... and I am not sure if my firewall/anti virus is the cause of this - how do i check?
    -if its the string issue - what string should i test it with ? 
    -do u need me to PM u the proxies for u to test ?

    Thanx

  • I'm having the same issue with my private proxies. They were working fine until I tried to use GSA today.
  • another thing to add is that all my proxies is show TRANS in which i heard its not good.. is this true..


    read about it there
  • ronron SERLists.com
    edited November 2012

    @azrael83 Usually it is not an issue. You can check out your proxies (per Sven) at:

    http://www.anonymitytest.com/perl/prxjdg.cgi

    If you see that your IP is not showing in the header info, you are just fine.

    You can read more about it in this thread:

    https://forum.gsa-online.de/discussion/550/this-proxy-thing-is-going-to-get-my-ip-banned#Item_24

     

     

  • thats the prob i have with this url to test

    http://www.anonymitytest.com/perl/prxjdg.cgi

    i have lots of different proxy providers and with this as test url all fails

  • Hi Guys,

    I need your help please!

    I just bought 30 private proxies and tested them on my first project. Message was all is good and working but when I click on start the project, I receive this mesage:

    Proxy Misconfiguration7

    your proxy configuration seems to be broken

    You have setup to use private proxies for Submission, but none working proxies of that type have been added.

    You have setup to use private proxies for SearchEngines, but none working proxies of that type have been added.

    You have setup to use private proxies for PR, but none working proxies of that type have been added.


    PLEASE ADVISE WHAT DO I DO WRONG.

    Thank you very much.


Sign In or Register to comment.