I have had a campaign running all day and not one link has submitted

Does anyone ever go through no links submitting for over 2 to 3 hours?
Thanked by 1hoangsoncao88

Comments

  • hoangsoncao88hoangsoncao88 Vietnam
    Accepted Answer

    I've been running this month for no link. I think my PC has a problem I changed another device and it still is Hope Adminh has the answer
  • SvenSven www.GSA-Online.de
    Accepted Answer
    Most likely you two have config issues with proxies or alike. I would need details to be of any help.
    Thanked by 1hoangsoncao88
  • hoangsoncao88hoangsoncao88 Vietnam
    Accepted Answer
    I have checked the option again. I have a proxy problem.
  • Hey Sven I just emailed you a back up as requested, is that enough to see how I have configured my campaign?
  • SvenSven www.GSA-Online.de
    It's a bad URL in the URL list. I have send you details by email.
  • Thanks mate it worked.

    Hey what do you recommend doing after a campaign starts running, it starts off well, but then say an hour into it the links start slowing down? I got to around 260 links and then it went very slow for the next hour where it would only verify one link or so...

    Can you give me any tips on what I can do to make my campaign better? (im really new)
  • SvenSven www.GSA-Online.de
    Accepted Answer
    sorry no, I don't know your inner settings and you are probably too inpatient anyway. Did you read tutorials from the page: https://docu.gsa-online.de/search_engine_ranker/tutorials
  • No, I just saw them with the link you provided which look great. 
Sign In or Register to comment.