What realy happen on SER when I'm away last weekends o.O

edited March 2013 in Need Help
http://prntscr.com/uyml1

my LPM is steady on 0.05 and all of my projects are verifying ALL THE TIME?

Am I the only one having this problem?
Tagged:

Comments

  • in project options, set custom times from when to verify
  • rodol  I am now trying that sir . tnx

    Sven sir . is there a bug on new v5.22? I set the threads on 350 and SER is just using 5 - 30 Threads (ins my SS its 1 T)?


  • ronron SERLists.com
    Make your Active column wider. I think you hit Active(P) which is Pause, and then it only verifies.
  • ronron SERLists.com
    My best guess is you don't have enough keywords. But having zero threads is not normal unless you are using public proxies.
  • I am using 11 private proxies. I always checked Collect keywords from target sites , below keyword Keyword.

    http://prntscr.com/uyu09


  • ronron SERLists.com
    Using that keywords box has screwed up more people than I can count. I would use your own keyword lists, and have at least 1000 on T1's, and 10,000 or more on T2+. Give that a shot and report back.
  • ron  I've been using this keyword box for almost 6 months, and this is the first time it went so bad like this :(

    I dont use such keywords just by myself, ONLY my clients gives keywords.
  • Sven sir , any feedback on my problem?
  • Have a look at what your SER is actually doing. It's color coded per tier.

    You can then work out what is happening.

    I used this myself when I had this same thing happening recently

    Green = Submitting
    Blue = Verfication
    Orange = Searching for targets
    Red = Something is wrong

    This is in the manual which is one of those stickies at the top of the forum main page.

    I figured out that my searches weren't returning any new targets so it was in a loop searching.

    What I did was try some new search engines and it worked for me.

    I use global site lists too on lower tiers only.
  • edited March 2013
    "I figured out that my searches weren't returning any new targets so it was in a loop searching."

    Ow , its not returning any new targets.

    New search Engine? Ok i will try that tomorrow morning.

    PH time : 5:02 PM
  • * no guarantees with anything...

    the key is test an idea and remember to concentrate on what works rather than what doesn't...
  • edited March 2013
    @nicerice : tried adding 16 new SE and it goes N/A. http://prntscr.com/v2un7

    @sven : this is the first time SER mess up on me like this :(
  • edited March 2013
    @ron : any idea why this is happening to my SER?  : ( need it badly

    http://prntscr.com/v2vb9

    Here is my logs : (

    http://www.mediafire.com/?6m09662msv648go
  • ronron SERLists.com
    I just don't use site lists and import urls so I really don't know what the problem could be.
  • Stop everything
    Select all projects > right click > delete target url cache

    see if that solves your problem.
  • edited March 2013
    @rodol : that doesnt work.

    @all : What i did was check the [] Identified . On the right side of Use Global site List if enabled.
    I uncheck it because I want SER to submit the links that i scrape .

    http://prntscr.com/v3fjp
  • what platforms are you using?
  • edited March 2013
    @rodol : im using Article Directories.

    Do you have any suggestion on AD?
  • edited March 2013
    @RON Can you elaborate on this a little? My LPM is super low so I'm going through everything to try and get it back up to speed. Thanks again!

    "Using that keywords box has screwed up more people than I can count. I
    would use your own keyword lists, and have at least 1000 on T1's, and
    10,000 or more on T2+. Give that a shot and report back. "

    EDIT: @Ron - Thanks for answering this question here:
    https://forum.gsa-online.de/discussion/2609/keyword-settings-for-project-data#Item_3
  • ronron SERLists.com
    edited March 2013

    I answered your question in another thread where you asked basically the same thing...check that out.

  • 350 threads and only 11 private proxies? That might explain some problems right there. Either you have too few proxies or I need a better proxy provider. :)
  • @tower : i lowered it into 130 , The main problem(solve) is that i unchecked the [] Identified on the right side of Enable Global List
Sign In or Register to comment.