Error in SER + SERE= 100 % nofollows

I'm currently getting 100 % nofollow from SERE and SER. I have never experienced this before. I started a new campaign and using SER 11.43, this is when this started to occour. This affects even regular contextual platforms in SER for me. Anyone else experience this? What can it be?

Comments

  • SvenSven www.GSA-Online.de
    No need to open another thread for this. But as written before, this can not be a fault of SER. If you get NoFollow only, then it's either a setting issue or the engine you use changed something on it's update to make all links nofollow.
  • antonearnantonearn Earth
    edited December 2016
    Its not only on one engine, all of them gets me nofollow. I have tripple checked, I only use dofollow contextual platforms with a premium list. 

    Setting issue, but what setting issue can cause this, I have changed nothing in my settings from previous, successfull runs. 
  • shaunshaun https://www.youtube.com/ShaunMarrs
    I'm using the same tool and the same list provider so like I told you a few days ago I suspect user error.
  • SvenSven www.GSA-Online.de
    well what engines are that?
  • antonearnantonearn Earth
    edited December 2016
    I now ticked all article, social bookmark, social networks, wiki. Just to choose all of them to see if that will make a change.

    100 % nofollow in the verified window. I'm speechless and need to go meditate. 
  • Yes, I know mediawiki is nofollow (I checked all contextual engines), but I 100 % of all are still nofollow... 
  • shaunshaun https://www.youtube.com/ShaunMarrs
    Accepted Answer
    Media wiki is a 99% no follow engine anyway.
  • I know. 
  • antonearnantonearn Earth
    edited December 2016
    Updated to 11.44 - script issues remains for UTF-8 characters.
    Did a test with a URL that contains å and with Google.com = huge difference. 


    https://postimg.org/image/q4fu0ecr3/

    100 % nofollow for XpressEngine and Drupal. 
    However, this affects all engines, not only those. Just have them as examples.



  • SvenSven www.GSA-Online.de
    send the project backup.
  • I've sent. Please confirm you recieved. Thank's! 
  • SvenSven www.GSA-Online.de
    so here we go...it is indeed a "user error".

    1. The URL itself is wrong. It has a none valid char in it's domain. That alone will result in less submits + problems all over. However this is not the root problem of your "no follows".

    2. The scheduled posting option is used called "Post last article only with links". And as you have set it up to "5 posts per site" and a long amount of minutes between posts, you will see a link only in some days.
    Everything else is just a Citiation with no link at all. So you see it also as "noFollow" listed.
Sign In or Register to comment.